Nytt soverom før bryllupet

Bryllup er en fin anledning til å gjøre endringer i hjemmet, spesielt dersom den ene parten skal flytte inn hos den andre. Soverommet er et bra sted å begynne, ikke bare fordi de nygifte gjerne tilbringer tid der, men også fordi det er viktig at begge trives i et felles hjem. Selv om paret har bodd sammen før bryllupet, er det likevel fint å gjøre noen endringer i anledning bryllup.

Oppussing som bryllupsgave

Oppussing kan også være en kjempefin bryllupsgave fra nær familie. Legg ut penger til oppussingen og lei inn håndverkere eller bli med på dugnad. Paret vil garantert sette pris på en slik gave. Finn fine tapeter til soverom og skap en vakker oase i hjemmet. Fototapet på en eller flere vegger kan også gjøre rommet til noe spesielt. Ved valg av tapeter til soverom er det viktig å tenke på ro og harmoni. De aller skarpeste fargene og kontrastene kan gjøre det vanskelig å sove, så velg gjerne duse fine farger og mønstre.

Bestill det du trenger på nettet

Det finnes mange malebutikker som selger tapeter til soverom, men på nettet får du alltid større utvalg og ofte en rimeligere pris. Sjekk gjerne utvalget av tapeter og fototapeter hos Familietapeter. Her finner du både inspirasjon og tapeter som passer til enhver smak og stil. Husk å beregne hvor mye du trenger. Tapetsering kan gjøres av både profesjonelle og av vanlige folk som gjerne vil ta i et tak. Kanskje du kan få med brudeparets vennegjeng på en dugnad for å glede de nygifte.