Ungt ektepar? Få orden i økonomien!

Gjennomsnittsalderen for å inngå ekteskap var i fjor 36,1 for kvinner og 39,3 for menn, i følge Statistisk sentralbyrå.

Dersom du er blant de heldige som fant den store kjærligheten tidlig? Som ungt ektepar er det lett å føle at man ikke har alt økonomisk på stell, sammenlignet med andre ektepar. Dette er på ingen måte rart, dere er tross alt unge!

Kanskje har dere akkurat kjøpt deres egen leilighet, rett etter et fantastisk bryllup som ble litt dyrere enn planlagt? Når dere nå skal begynne å innrede det første hjemmet deres sammen, ser man at selv småting som dynetrekk og håndklær, hverdagsbestikk og glass koster penger. Er du en av dem som har valgt å ta opp smålån for å kjøpe ting til den nye leiligheten?

Lån og lån, tenker du kanskje. Når man shopper på nett med mulighet til å utsette regningen, er det lett å glemme at man faktisk tar opp et lite lån. Det er jo bare noen klikk, så er varene på vei hjem! Hvis smålånene har hopet seg er det lurt å sjekke ut Refinansiering24.no. Da kan du samle smålånene dine i bare ett lån, og slik få mye bedre oversikt over økonomien. Du trenger ikke være redd for å ha glemt en av regningene i nedbetalingsbunken, fordi det bare finnes én!

Når du vet at økonomien er i orden, er det bare å ta det med ro og fokusere på å få det nye hjemmet deres på stell. Kos dere med å åpne bryllupsgaver og gi alt en egen plass. Dette er deres hjem. Her skal kjærligheten mellom dere blomstre i årene som kommer. Nå har dere det viktigste på plass! Husk at alt ikke trenger å kjøpes med én eneste gang, dere har et helt liv på dere fremover, til å kjøpe ting sammen og lage deres egen stil hjemme.