Bilen som har alt

Noen ganger er det én person som tvinger gjennom endringer som revolusjonerer livet til millioner. Det er vanskelig å komme utenom hva Steve Jobs gjorde både med mobiltelefonen gjennom Apple sin iPhone, og tegnefilmer gjennom Pixar sin Toy Story. Henry Ford gjorde det med masseproduksjon av bilen. Thomas Edison med lyspæren og en rekke andre oppfinnelser. Vi har ventet i tiår på at den elektriske bilen skal bli et fristende alternativ til bensin- eller dieselbiler: Elon Musk har allerede føyd seg inn i rekken av visjonærer som forandrer verden. Ikke bare har Tesla endret bransjen ved å ha rekkevidde og design som matcher de mest populære tradisjonelle bilene, men de har også brakt innovasjon til bransjen som ingen andre merker har klart på generasjoner. Den nyeste modellen er renset for alt av instrumenter på dashbordet, foruten rattet og skjermer som tilpasser seg situasjonen, og bilen passerer sikkerhetstester med score som ingen tidligere har kunnet nå.

Ser ut som sportsbil, oppfører seg som familiebil

Nettopp dette siste poenget er ofte oversett ved Tesla. Kanskje er det et resultat av nettopp nyhetsverdien som modellene har brakt til markedet. For de aller fleste som nylig har fått eller skal få familie, så er det nettopp dette som prioriteres, over hestekrefter og fancy design. I USA gjennomfører National Highway Traffic Safety Administration tester av alle nye biler, og Tesla Model S er den eneste bilen som ble testet til å være så trygg at utstyret som ble brukt til testingen gikk i stykker før bilen gjorde, noe som resulterte i den høyeste testscoren – fem av fem mulige – en score den deler med kun en håndfull andre biler i historien. Familien kommer til å sitte i bilen på vei til barnehage, fotballtrening, skoleturer eller kanskje bare være sammen på lange ferieturer, og hva er da viktigere enn at tryggheten er ivaretatt så godt som det er mulig?

Billig i Norge

Norge ligger langt fremme i kampen for å redde planeten vår fra menneskeskapt global oppvarming. Det er fortsatt mye som kan gjøres, men én av tiltakene er tiltalende både for miljøet og potensielle bileiere: elektriske biler har mange økonomiske fordeler. Allerede når du kjøper bilen slipper du unna avgifter som legger mange prosent på den endelige prisen. Legg til at Norge har blant de høyeste drivstoffprisene i verden, så er det mange kroner å spare på å investere i en Tesla. søk om lån hos Sambla for å se tilbud fra en rekke forskjellige banker, så du vet at du får gode vilkår før du signerer noe, så kan en Tesla faktisk være en god bilinvestering både i sikkerhet, kjøreglede og økonomi. Antallet ladestasjoner er stort og voksende, og gjør at du kan nå de fleste destinasjoner uten rekkeviddebekymring.