Bruk penger på håret til bryllupsdagen

Kanskje har han nettopp gått ned på kne og vist sin kjærlighet til deg. Kanskje er dere midt i forberedelsene til den store dagen, eller så stresser dere rundt og holder på å gi opp. Det er mange ting som skal ordnes og fikses før den store dagen kommer.

Det kan hende du selv går med en gnagende følelse og ubehag, for du vil at dagen skal bli perfekt. Eller at du til og med vil at han skal fikse håret som har begynt å falme skikkelig. Selv om man er i sin beste alder, kan ting begynne å røyne på. Her skal vi se på noe som kan være til hjelp.

Drikke øl

Det å drikke øl sies å ha en mytisk effekt på hårveksten. Man mener at håret skal bli både fyldigere og vokse mer, men det bestrides om det har noen effekt. Mange mener det er vitaminene som det er mye av i drikken som hjelper. Om man skal drikke mer øl eller bade det lille som er igjen av hår vites ikke. B-vitamin er uansett en kilde til økt produksjon av røde blodceller, og gir dessuten mer energi. Men, de som kjenner til ølens effekt på humøret dagen derpå, vil nok betvile denne teorien.

Direkte hårtransplantasjon

Det kan hende man må gå grundigere til verks for å få det håret man drømmer om. En klipp hos frisøren kan jo hjelpe noe, men det avdekker også hårtap og større viker. Med eksperthjelpen hos https://nordichair.com/no/hartransplantasjon/ vil man kunne få noe som kalles prp-behandling. Her transplanterer man plasma fra andre områder på kroppen. Det er hos Nordic Hair man får tilbudet om direkte hårtransplantasjon av profesjonelle aktører.

Parykker

Parykk er et alternativ men som flere og flere helst vil glemme. Resultatet er vanskelig å skjule, og man vil alltid få en ufullendt følelse. Det er jo dumt når man skal stå på kirketrappa og ta i mot hyllesten. Men parykk er selvfølgelig et alternativ for dem som mangler hår. Er du kvinne med hår som ikke vokser så langt du kunne ønske deg, er jo forlengere et alternativ. Men dette er en ganske dyr løsning som krever at man hele tiden holder det ved like.

Konklusjon om hårtransplantasjon

Håret er kanskje ikke det første man tenker på til en så stor begivenhet som bryllup, men det ligger alltid i bakhodet. Helt bokstavelig talt kan man få grått hår av mindre. Men, som vi har sett, finnes det løsninger. Vi har enkelt oppsummert hvorfor man skal bruke penger på hårtransplantasjon, slik at alt er klart til bryllup og bryllupsreise. Tenk nøye over hvor viktig håret er på bryllupsdagen, så finner dere sikker ut hva svaret er.