Hvordan reise vekk for å gifte seg

Vi har alle sett de romantiske filmene der par rømmer bort for å gifte seg. På engelsk kalles dette «to elope». Dette kan være planlagt, eller det kan gjøres helt spontant. Det blir uansett en opplevelse du aldri kommer til å glemme! I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan du kan gjøre det samme.

Hvorfor utføre en elopment?

Det finnes flere grunner til å rømme bort for å gifte seg. Du kan lese enda mer om hvorfor du burde gjøre det her. Det er jo slik at flere og flere vil ha billigere bryllup og en måte er å rømme bort. Det er mange som velger å ikke gifte seg fordi det rett og slett er for dyrt, så dermed er det å rømme bort det perfekte alternativ. Kanskje du også kan benytte anledningen til å reise til et sted du alltid har drømt om å reise?

Film hele reisen

Med en mobilholder til bil kan du både få instruksjoner om hvor du skal dra, men du kan også lage en film av reisen. Dette er en måte å informere alle du kjenner om at dere har giftet dere. En litt utradisjonell, men utrolig spennende måte å gjøre det på synes vi.

Dokumentasjon av bryllupet

Ettersom du vil fortelle venner, kjente og familie om bryllupet i ettertid burde du dokumentere bryllupet. Noen velger å gjøre dette selv, ved for eksempel en mobilholder til bilen, slik at de kan filme reisen og selve seremonien. Noen velger også å ansette en egen fotograf. Dette er ofte ganske mye dyrere, så kanskje ikke aktuelt for alle. Tenk å ha et bryllup du har dokumentert og utført helt selv?

Det å rømme bort for å gifte seg er nok ikke for alle, men det kan være en unik og spennende opplevelse for deg og din ektefelle. Det er noe dere alltid kommer til å se tilbake på med romantiske øyne, rett og slett fordi dere var de eneste som opplevde det. Det er noe ekstra magisk med de helt private og intime øyeblikkene, synes du ikke det?