Kjøp brudeantrekket på nett

Dersom du går med gifteplaner, eller er så heldig å være invitert i et bryllup, er alltid et av de viktigste spørsmålene i planleggingen: Hva skal jeg ha på meg?

Nye tradisjoner

Tradisjonelt har brudekjolen vært hvit, luksuriøs og overdådig, med en rekke detaljer og finesser. Men slik er det ikke nødvendigvis lenger. Folk gifter seg gjerne på litt andre måter i dag. Noen deler for eksempel opp bryllupsfeiringen i ulike deler mellom seremoni og fest, mellom familie og venner. Dette krever kanskje flere ulike antrekk, der ikke alle kjolene nødvendigvis trenger å være like formelle og stivpyntede.

Trend med flere, rimeligere kjoler

Stadig flere velger også å handle bryllupskjolen eller selskapskjolen sin på nett. Kanskje vil man velge flere rimeligere kjoler i stedet for én dyr. Noen av kjolene kan kanskje brukes igjen eller sys om til å passe ved andre anledninger. Stadig flere motehus selger brude- og selskapskjoler på nett, og her kan du finne noe i alle prisklasser. Også rimeligere merker har egne festkolleksjoner der du kan finne mye fint, som for eksempel fotside kjoler.

Dersom du er brud eller brudgom, vil du dessuten ofte unne deg noe nytt og fint til bryllupsreisen som kommer etterpå. Det er stas å åpne kofferten når du kommer fram og finne noe nytt og fint, som markerer starten på livet som kone eller ektemann. Her er det lurt å tenke komfort! Tenk deilige gensere til late dager. Vide, behagelige bukser. Det kan være godt å finne nøkkelplagg som er gode å ha på etter at festlighetene er over og hælene er lagt bort. Kanskje har du også startet bryllupsreisen med en lang flyreise og kjenner på jetlag.

.

Kjoler i alle former og farger

Akkurat som potensielle bruder og brudgommer, kommer også brudekjoler i alle slags former og fasonger. Selv om trenden for tiden er at man kan være mer utradisjonell i valg av farger og fasong, er det likevel mange som fortsatt sverger til tradisjonelt hvitt og fotsidt design. Dersom du ønsker å selge kjolen etter bryllupet, er det lurt å gå for en mer klassisk variant, da det alltid vil være etterspørsel etter disse kjolene. Det fine er at også videresalget kan gjøres trygt og effektivt på nett på salgsplattformene som finnes i dag. Alternativt kan du selge den til en brudesalong.

Noen velger også å bestille skreddersøm via nettet. I dag finnes det flere muligheter for å gjøre dette, og alt du trenger er å sende inn målene dine. Du kan velge mellom ulike materialer og farger. Ulempen er selvsagt at du ikke får prøvd plagget på underveis, med mindre du avtaler dette spesifikt. Dersom du ønsker å prøve plagget og være sikker på at det sitter riktig, er nok en ferdig kjole eller et ferdig antrekk et sikrere valg for deg.