Ektepar som reiser, er lykkeligere

Par som reiser har det bedre sammen viser en fersk undersøkelse. Da er det bare å planlegge neste tur, her er noen tips for par.

Det er slett ikke lett å holde et parforhold i live over lenger tid.

En skal selvsagt ikke alltid hause opp tidligere tider, for det er sikkert mye som var verre før. Men de fleste av oss tror vel at dette med parforhold var enklere. Kanskje en myte, men så var det dette med skilsmissestatistikken, da.

For statistikk lyver jo ikke.

Skilsmissestatistikk

Og ser du nærmere på statistikken ser du at omtrent halvparten av oss, på verdensbasis, velger å skille oss.

Men så er det de som ikke gjør det. Hva er hemmeligheten til disse parene?

Dette kunne kanskje aviser og tidsskrift skrive litt mer om. For de fleste fokuserer vel på de negative sidene. Vel, du finner sikkert mange gode tips om du tar en spørreundersøkelse for å finne ut hva disse parene selv sier. Og om du fokuserer på reise-parene ser du at disse har en tendens til å være lykkeligere enn de som velger å være i Norge året rundt.

Ta en pause

Og det er jo helt naturlig at en av og til ønsker å komme seg litt vekk.

Dersom en kan reise sammen oftere, vil en kanskje kunne generere såpass mange gode situasjoner, redusere stress, forbedre kommunikasjonen, og så videre, at en automatisk kommer seg mange skritt videre. Og på toppen av det hele viser forskning at par som reiser mye også er friskere enn andre.

Er det ikke rart å tenke på at det ikke skal mer enn en ferie til for å 1) styrke forholdet, 2) bedre kommunikasjonen, 3) holde seg sunn?

Bestill en reise i dag

Snakk med partneren din og bestill en reise i dag for å teste ut konseptet.

www.solia.no har en rekke gode tilbud på alle slags feriereiser. Både korte langhelger, ukereiser eller 14-dagersturer. I tillegg til et skreddersydd opplegg på akkurat så lenge du selv vil.

Dersom det ikke er mer enn en reise som skal til, er vel ikke dette noe problem? Nå for tiden er det jo nesten rimeligere å oppholde seg i Syden (på sydenferie) enn å være igjen i Norge, så det er ingen tvil om at det ikke lenger finnes økonomiske grunner til at en ikke skal teste ut det å reise på ferier oftere for å styrke forholdet.

En ny start

Dersom du likte tanken på å reise oftere for å styrke forholdet er det bare å begynne planleggingen

Og glem ikke at dersom du har barn kan det være greit å ta en tur alene innimellom. Det fortjener dere!