Bryllupsreise med opplevelser

Er dere nygifte eller skal gifte dere? Da snakker dere sikkert mye om bryllupsreisen og om hvor den skal gå. De aller fleste ønsker seg en opplevelsesrik reise, der en kan kombinere både romantikken og hverandre sammen med opplevelser som begge to vil sette pris på. Dette er en reise dere vil minnes resten av livet, så det er naturlig å ønske seg gode opplevelser, uansett innhold.

Hvem er dere som ektepar?
Noen søker spenning i form av adrenalinfylte opplevelser. Det kan dreie seg om alt fra fallskjerm- og strikkhopping til havets dyp og dykkeropplevelser. Det finnes utallige destinasjoner som kan gi dere dette, så spørsmålet dere må svare på, er hvorvidt dere ønsker slike opplevelser for viderekommende eller nybegynnere. Hvilke andre elementer ønsker dere å ha med dere på bryllupsreisen deres. Og hvor langt er dere villige til å reise med fly?

Wedding concept

Alle de typiske turiststedene i sydlige strøk har mange opplevelser for det fartsfylte ekteparet. Hva med å prøve verdens høyeste strikkhopp i Sør-Afrika? Da kan dere fryde dere over 216 meters fall. Eller hva med 1850 meter i en av verdens råeste ziplines i Nepal? Eller over de imponerende Victoriafallene i Afrika? Dere kan lære dere å surfe eller å dykke. Uansett hva dere søker, så finnes mulighetene der. Reis på nye oppdagelser sammen.

Lysten på roligere opplevelser
Det finnes mange spennende storbyer i Europa, som er rike på både opplevelser, historie og romantikk. Både Praha, Paris, Milano og Krakow er perfekte storbyer som kombinerer mulighetene for både kulturelle, historiske, kulinariske og romantiske opplevelser, og alt sammen i en behagelig harmoni. Finn deres felles puls som nytt ektepar, og la Europas storbyer fylle dere med inntrykk og gode opplevelser dere kan leve på i mange år. For de som gjerne vil reise litt lenger vekk, og som søker opplevelser som kan øke spenningsnivået i noen grad, så er det alltid en sikker vinner å dra på safari i Afrika. Besøk Kruger Nasjonalpark selv, og nyt den storslagne opplevelsen av hverandre og av vill natur og eksotiske villdyr.

Ja takk, begge deler
Har dere tid, råd og mulighet, så er det helt fantastisk å kunne kombinere flere unike opplevelser. Hvem vet hvor lenge Afrikas 5 store får gå i fred? Og har dere først kommet dere til Sør-Afrika, så er det vel verd å utfordre dere selv med enten et strikkhopp – for de ekstra vågale, eller en tur med zipliner, for de som ikke ønsker fullt så energiske inntrykk. Når dere skal reise hjem igjen, bør dere avslutte med en rolig og romantisk langhelg i en av storbyene i Europa. Her kan dere skjemme dere vekk med opphold på spa, og kanskje en konsert eller et teaterstykke. Besøk minst et av byens museum, og prøvesmak nye retter. Kos dere, og utfordre dere selv og hverandre. Slik kommer dere enda nærmere hverandre, og kjærligheten vil vokse seg sterke.