Interiør til hjemmet

Kanskje dere nettopp har kjøpt hus eller leilighet? Eller hytte? Da har dere sikkert begynt å tenke på hvilken stil dere vil ha i det nye hjemmet.

De fleste har litt ting fra før, som de vil bygge litt videre på og andre ganger vil man kanskje begynne helt fra begynnelsen – dekorere og innrette boligen sammen og helt fra nytt.

 

Når man er to som skal bestemme, er det viktig å ivareta begges ønsker, slik at begge parter føler seg hjemme i det nye hjemmet.

I et nytt hjem er det mange rom, og ofte trenger man inspirasjon til innretning og design, det kan dere heldigvis finne mange steder på nett og i interiørmagasiner.

 

Det kan være fint og holde en stil i et rom, men et annet rom trenger ikke være innrettet og dekorert på samme måte, det er helt opp til dere.

Mange tenker at det ikke er så viktig hvordan soverommet ser ut, fordi det er privat og fordi det ikke nødvendigvis er andre som skal se det. Men, fordi vi nettopp bruker mye tid på soverommet er det også viktig at du føler deg godt tilpass og at du synes det er fint på rommet ditt. Ting som kan pynte i et soverom, kan for eksempel være et flott sengesett, som er behagelig på huden og pynter fint, selv om dere ikke har på sengeteppe. Vi bruker jo tross alt 2/3 av livet vårt i senga.

Interior of a traditional British food and drinks establishment with a modern twist. No people. Table, chairs, stools and bar counter seen with overhead lighting.

 

Vi bruker også mye tid på kjøkkenet, og her kan du virkelig sette ditt eget preg. Det kan enten være med kjøkkenhåndklær eller duker og kuvertbrikker.

 

Sesonger og mote
Noen bytter ut interiør etter årstider og etter hva som trender. Det viktigste er at man setter sitt helt eget preg på huset eller hagen, slik at man føler seg hjemme og er glad for å være der. Noen har bruk for å bytte ut og kjøpe nytt flere ganger i året, mens andre liker det som de har det. Hvis du ikke er den, som liker å bytte ut så ofte, kan det eventuelt være en ide å kjøre en tidløs stil, da er du alltid med på moten. Om du ikke bryr deg så mye om hva som trender, er det din personlige stil, som gjelder.

 

Fornyelse – det trenger alle
Om dere ikke har kjøpt hus kan dere fortsatt ha bruk for litt nytt. Fornyelse gir motivasjon og nye perspektiver og kan gi dere en fornyet glede, som kan gjøre at dere forelsker dere i huset på nytt. Små utskiftninger og tilføyelser til interiøret kan gjøre underverker – prøv det selv!

 

Trenger du inspirasjon til din nye bolig eller er du rett og slett bare lei interiøret, der dere bor og trenger en fornyelse kan Cahetu.no hjelpe dere.  Her finner dere produkter til alle rom og merker så langt øyet rekker. Utover interiør til boligen kan du også bli inspirert til livsstil enten i form av produkter til deg selv eller produkter til hunden.