De beste bryllupsgaveideene finner du her

Når du sitter i bikini på en holme midt i fellesferien, er det lett å glemme at hverdagen ligger og venter der fremme, og at høsten snart vil melde sin ankomst. For mange er det tungt å komme tilbake til dagligdagens kjas og mas, men høsten byr på så mye mer enn bare endeløse kjedelige møter på jobben, og kamper med barna for å få dem til å spise brokkoli. Det er nemlig også en tid mange velger å ikle seg sin hvite prinsessekjole eller flotte dress, for deretter å (forhåpentligvis) gi sin kjære sitt ”Ja”. Er du en av de heldige som er invitert i et høstbryllup, men som har utsatt å tenke på gave til sommerens bakende solstråler har sagt adjø? Er det en beslutning du nå angrer litt på, nå som hverdagens stress igjen stirrer oss midt i hvitøyet? Frykt ikke – her finner du gode ideer til den perfekte gave til brudeparet.

 

En unik bryllupsgave

Uansett om det er et nybakt ektepar eller dine foreldre som feirer sølvbryllup – å gi en opplevelse i bryllupsgave er en sikker vinner. Nå til dags har mange av dem som skal feire kjærligheten lange ønskelister. Ønskelistene som sendes ut, bærer gjerne preg av at det nye ekteparet har tenkt lenge for å pønske ut ideer til hva de kan ønske seg – for egentlig har de jo alt de trenger fra før. Til sist ender listene som oftest opp med å bestå av materialistiske ønsker, alt fra flott service i porselen til økonomiske bidrag til el-sykler. Det sies at å vike fra ønskelisten er den sikreste måten å få en bruds vrede rettet mot seg, men gir du en opplevelse i gave, er risikoen for at dette skjer veldig lav. Faktisk vil hun trolig heller bli positivt overrasket, berømme deg for dine kreative gaveideer og erklære at du er hennes nye favorittperson. For hvorfor gi en dyr vinkaraffel som kommer til å knuse på neste fest (og som det nye ekteparet dessuten kommer til å glemme at de har fått av deg), når du heller kan gi dem minner for livet? Felles opplevelser knytter oss mennesker sammen, og dette gjelder også for nye turtelduer. Vis at du ønsker brudeparet et langt og godt ekteskap ved å gi dem en gave de sent vil glemme, en som hjelper dem å nære kjærligheten gjennom delte opplevelser og dannelsen av nye minner.

 

Vis at du kjenner dem

Når du gir en opplevelse i gave, kan du også vise at du kjenner det lykkelige paret godt ved å gi dem en opplevelse som passer for akkurat dem. Er de for eksempel Herr og Fru Sporty, vil de nok garantert sette pris på en spennende kajakktur eller en snøscootersafari på Geilo. Eller hva med en moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark? Er de derimot et par som setter pris på livets roligere, mer sofistikerte gleder, kan du forære dem et romantisk opphold på Sundvolden, eller en kulinarisk reise i gourmetmatens verden. En opplevelse er en gave som passer for alle par, uansett kjønn, alder eller interesser.