Dobbelseng

Det er mange gode grunner til å velge dobbeltseng fremfor enkelt seng. Om man er i et forhold vil det både være koselig, intimt og veldig praktisk. Eer man alene er det mer plass og bryne seg på. Det finnes mange ulike type dobbeltsenger. To enkeltsenger som er sammensatt, en seng som er mye bredere og du vil finne køyesenger der den nedre sengen er mye bredere enn den som er oppe. Etter en slitsom dag på jobben vil det være veldig fint og komme hjem og bare slenge seg nedpå sengen. Enkeltsenger vil ofte være veldig små for mange.

 

En interessant og spennende historie om sengen

Sengens historie er veldig lang. For flere tusen år siden fantes det frittstående senger. Ofte var de laget av metall og tre med en enkel hjemmelaget madrass. Opp gjennom tidene har det vært flere ulike versjoner av sengen. I Norge tidlig på 1800-tallet, bevarekteskapet.5.nomer bestemt i Setesdalen, sto ofte sengene i 2 av stuens hjørner der det var plass til flere personer. Sengene var veldig høye slik at senge-bunnen kom seg godt opp fra gulvet. For litt over 30 år siden kom de første vannsengene til Norge. Det var ganske enkelt senger med vann i seg. Det er ulike oppfatninger av hvorfor de kom på markedet, men salget er ikke like populært lenger i dag. Kanskje ble det mye vannlekkasje forårsaket av sengene? I dagens Norge finnes det mange ulike dobbeltsenger og andre senger og velge mellom. Hvem ønsker seg vel ikke en praktisk seng som du kan bruke som sofa på dagen, og slå ut som en fullverdig seng på kvelden? Perfekt for overnattingsbesøk. Du finner mange gode senger og tilbehør hos furniturebox.no.

Hvilke behov har du?

En av de største investeringene ved innkjøp av gjenstander til soverommet, er som regel sengen. Alle nyetablerte vet hvor godt det er å innlede et samboerskap og ekteskap med å fornye soverommet og dobbelsengen. Gjør en god investering, og ikke ta den første og rimeligste sengen dere kommer over. Velg seng ut fra behovene deres. Ved valg av riktig seng er det mye som spiller inn. Ønsker dere med eller uten madrass, med eller uten ben? Skal sengen være integrert, av metall, av tre eller av stoff? Det finnes mange senger på markedet, og de siste årene er det blitt veldig populært med elektriske dobbeltsenger. Dette er senger der du med et enkelt tastetrykk kan regulere høyde og bevegelighet på sengen. Om du er glad å lese eller se tv før du skal sove kan det være et godt alternativ. I tillegg er det viktig å ha en god pute. Visste du at mange butikker gir kundene mulighetene til å prøve sengen i to uker, slik at dere kan se om dette er en seng for dere.