Ta vare på ekteskapet!

Nå som du og din kjære har blitt smidd i hymens lenker, er det på tide å rette kikkerten mot fremtiden. Etter at dere har feid over hverandre på bryllupsnatten og dernest hatt en himmelsk bryllupsreise, skal beina plantes på jorda igjen. Nyforelskelse går over, men glem ikke at et fungerende ekteskap varer livet ut! For å lykkes med kjærligheten, kreves det at begge parter går hundre prosent inn for å være der for hverandre.

Noe av det viktigste et nygift par bør gjøre for å kunne leve lykkelig i alle sine dager, er å sørge for at hjemmet blir et sted der begge trives maksimalt. Blant stikkordene her finner vi innredning og dekor. Ikke alle ektefeller er like begeistret for å gjøre innkjøp til hjemmet, og standardklisjeen om ektemenn som forakter hyppige turer til IKEA har vi vel alle hørt om. Heldigvis trenger ikke hjeminnredning å være en så stor hemsko som mange skal ha det til, særlig nå som det har blitt såpass utbredt å handle på nettet.

Hva med et beige teppe?

Ethvert hjem trenger trendy og stilrene tepper, og hos Trendcarpet er utvalget enormt. Når soverommet, stua, kjøkkenet eller gangen trenger et beige teppe til en rimelig penge kan innkjøpet gjøres i en fei. Samtidig er det en god idé å saumfare det store utvalget i Trendcarpets nettlager for å finne noe begge liker. Den beige fargen passer de aller fleste hjem. Prisene på tepper varierer, og både formene og materialene er mangfoldige.

Utforsk mulighetene

Forhold og ekteskap handler om å inngå kompromisser. Sett dere derfor ned sammen og ta for dere mylderet av produkter som kan passe til gulvet i rommene dere har i kikkerten. Et silkemykt beige teppe gjør susen for mange, og ellers er et stort ullteppe en god klassiker. Det er spesielt herlig å gå barbeint hjemme når dere har ull under føttene.

Et rundt teppe som blir det første som møter gjester i hjemmets inngangsparti faller fort i smak, og det samme gjør et moderne ryeteppe på baderommet. Mulighetene tar ikke slutt med det første! Med så mye å velge mellom blir det å shoppe for gulvdekor en trivelig aktivitet – et hyggelig gjøremål som styrker kjemien mellom dere og baner veien for at dere sammen klarer å skape et godt hjem der dere vil ha det som plommen i egget.

Ta dekor på alvor

Kanskje tenker dere på å stifte familie, eller har dere kanskje barn i hus fra før av? Uansett gjør dette det enda viktigere å få maksimalt ut av innredningen, slik at alle i husholdningen trives. Både samliv og familieliv byr som kjent på både gode og onde dager. Et beige teppe eller to er selvsagt bare en liten del av det hele, men glem ikke at alle små detaljer er med på å skape helheten. Kjærligheten varer livet ut når alt klaffer og kjemien er gjensidig. Du bør derfor aldri undervurdere hvor viktig det er å få dekor- og innredningsmomentene på plass!